Главна страница

за Галактико-Интеграция и НОВА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

БЕЗСМЪРТИЕТО

НАУЧЕН ФАКТ,   РЕЗУЛТАТ  на  ЕВОЛЮЦИЯТА
 

305 годишният
Картакея

Учителят на Дхирендра Брахмачари (долу). На 324 години през 1954 г. спира сам сърцето си, защото неговите учители го извикали на друга планета... Никога не е боледувал. Чудотворен лечител на всички болести.
    Сега е на
~400 години, доказан факт от наши учени при експедиция...

100 годишният Дхирендра Брахмачари

Треньор на първите съветски космонавти, възпитател на семейство Ганди, ученик на Каркакея, ръководител на институт за свръх способностите на човека в Ню Делхи. Бил е циментиран няколко месеца под земята (контрол над "смъртта"). Владее левитация, телепортация, ясновидство и други сидхи... Чудотворен лечител на всички болести. Учител на Венцеслав Евтимов

 

Днес, 1 март 2016 година, аз, авторът на тази страница,  научих, че информацията за горните двама йоги НЕ Е ВЯРНА. Бях подведен от моя учител, който пък е бил подведен от учениците на тия йоги. За което моля да бъда извинен.

 

Но причината за това мое ЛЕКОВЕРИЕ е особена, заради която няма да е много коректно да ме мислите за мошеник.

 

Първо, аз научих, че БЕЗСМЪРТИЕТО Е ВЪЗМОЖНО и е ПРИРОДЕН ЗАКОН, много преди да науча за лъжливата възраст на горните йоги. Всичко е изчислено и доказано в ТАЯ КНИГА.

 

Второ - аз започнах да тренирам хата йога, защото бях НА ГРАНИЦАТА НА СМЪРТТА от болести, и както се оказа 20 години по-късно, от сгрешена диагноза, от там - приемане на лекарства, които не само че не са били за такава болест, но и въобще се оказа, че ЛЕКАРСТВАТА НЕ САМО ЧЕ НЕ ЛЕКУВАТ, но и единственото им предназначение е БАВНО УМЪРТВЯВАНЕ и баснословни печалби за БЯЛАТА МАФИЯ.

 

Т.е. ЙОГА НЕ САМО МЕ СПАСИ ОТ СМЪРТ, не само че ми даде изключителна физическа, психическа и умствена енергия и ЧОВЕШКО РАЗВИТИЕ до ден днешен (сега съм на 59 години), спортна и дори състезателна форма и ВДЪХНОВЕНИЕ, но и ми помогна да ОСЪЗНАВАМ света по един съвършен начин, при което човек изпитва ЩАСТИЕ от живота и от реализацията на своите неподозирани способности.

 

Накратко - ЙОГА Е НАЙ-ВЕЛИКОТО ЩАСТИЕ, което може да "сполети" който и да било човек, ако постоянства поне 6-7 години... При всичките ми мъки от болестите и всякакви мои недостатъци, които се трупаха всеки ден, нямаше как да не вярвам на учителя ми, който винаги намираше някакъв неочакван изход при някакви мои блокажи по пътя.

 

Трето - всички знания за човека и природата, които са ни оставили древните и съвременни йоги, съвпадаха напълно с нашите революционни открития, включително относно продължителността на живота - 800-1200 години са нормалната възраст за човека....

 

Четвърто - данните в Библията също са категорични - БИБЛЕЙСКАТА ВЪЗРАСТ - близо 1000 години.

 

Съжалявам, че не съм попаднал на йоги, които са живели до библейска възраст, има и други данни за хора, живели няколко стотин години. Съжалявам и за това, че СВЕТОВНАТА БЯЛА МАФИЯ и нейната "началничка" СВЕТОВНАТА БАНКОВА МАФИЯ ни е ЗАРОБИЛА посредством нашите продажни държавници и нямаме възможност да идем и търсим там, където можем да ги намерим и да докажем или не твърденията си, т.е.

 

Пето - като имаме предвид МАСИРАНАТА ДЕЗИМФОРМАЦИЯ от страна на официалните власти и по-специално на БЯЛАТА МАФИЯ, на които съм "ял попарата", ясно е защо така възторжено съм ПОВЯРВАЛ на легендите. Но ПО-ДОБРЕ КЪСНО, ОТКОЛКОТО НИКОГА.

 

Данните от български и други изследователи сочат пределна възраст на Картакея не повече от 110 години. Но това също не е сигурно. Индия има паспортна регистрация отпреди 400 години, откогато е под английска власт. Така че трябва да се провери там. А човек, мой приятел, лично е виждал документи от самия Брахмачари, че е роден в 1924 година. Т.е. на снимката горе е на не повече от 60 години. Но и за двамата дори и това е постижение.

 

Повече информация за йогите и ЙОГАДЖИИТЕ, която ме подтикна да проверя фактите, вижте ТУК. По-точно - КОМЕНТАРИТЕ под статията...

     

 

     

 

 

ВЕЛИКАТА РОЗЕТКА ОТ ПЛИСКА
Български учени разшифроваха фонетичното звучене на написаното в розетката. Но никак не са могли да разберат неговото ЗНАЧЕНИЕ, СМИСЪЛА. Но научна експедиция от Българската федерация по йога през 90-те години на 20-ти век занесе фото копие на розетката на тогавашния ръководител на ашрама "Шивананда" в Ришикеш (на снимката горе вдясно).

Той обяснил, че това е текст от много по-стар език от всички съществуващи индийски езици и веднага казал и смисъла - това били СЕДЕМТЕ ЧАКРИ - енергийните центрове в човешкото тяло, разпределящи в него целия диапазон на космическите енергии:

В свещения текст на Бхагават Гита се говори за помощта на конницата на БУЛХИКИТИЕ (българите, вляво), която помогнала на митичния герой Арджуна (възпитан и обучен на бойни изкуства чрез йога) в решително за свободата на народа му сражение.

А от други исторически свидетелства съдим, че науката йога не е индийски продукт, а български. Наскоро открити свидетелства говорят, че тази СИНКРЕТИЧНА наука за всеобщото космическо и личностно развитие и тяхната хармония се е наричала ... ТАНГРА.

 
 

Т.е. името ТАНГРА не означава някакъв Бог, а наука за развитието, от която са произлезли всички науки. Също както Йога. Но подобен вид синкретична наука съществува и у други древни народи като китайците, японците, аборигените и дори у индианците в Северна Америка.

 

 


Човекът, дал на китайците синкретичната наука, се нарича Лао Дзъ. Но малцина знаят, че рожденото му име е Боганатар (Богар, Болгар).......... Доказано от американски изследовател...

Сега се провеждат изследвания дали името ТАНГРА и името НАНТРА нямат общ произход и СМИСЪЛ?

ТАНТРА е йога на ЛЮБОВТА. Но западняшките ИЗВРАТЕНЯЦИ го свеждат САМО до ОГРАНИЧЕНИЕТО - йога на секса. И така обезличават истинския смисъл. Понеже БОГ Е ЛЮБОВ.

А ТАНГ(Т)РА е НАУКА ЗА ЛЮБОВТА ВЪОБЩЕ. А ЛЮБОВ означава СЛИВАНЕ, ЕДИНСТВО и от това ВИСШ ЕКСТАЗ. Но най-висшият ЕКСТАЗ е ТВОРЧЕСТВОТО, тогава, когато ОСЪЗНАВАШ ПРИРОДНИТЕ, БОЖЕСТВЕНИ ЗАКОНИ и ТВОРИШ ПО ТЯХ! Тогава ЕКСТАЗЪТ е показател дали си стигнал ИСТИНАТА и дали си направил СКОК в еволюцията НАПРЕД (РЕволюция - ускорен прогрес, ВРЪЩАНЕ към нормално развитие), колко ЛЮБОВ, ОБИЧ, но и ЕДИНСТВО, ХАРМОНИЯ с Бога (Природата) си дал на хората.

Бай Пешо Дънов също НЕПРЕКЪСНАТО говори за Любовта като най-висше проявление на Бога и на развитието, не само като секс и че по творчеството и развитието се познава Любовта. А чувството на ЕКСТАЗ от това като показател дали и до колко си стигнал ЕДИНСТВОТО и ХАРМОНИЯТА!

"По ПЛОДОВЕТЕ (на любовта, т.е. творчеството) им ще ги познаете." - както казва Христос, предвестникът на Любовта. И че когато се възцари Любовта (творчеството), това ще е Новото пришествие на Христос. А целият тоя процес на сливане, единство, творчество, прогрес, РАЗВИТИЕ и ЕКСТАЗНОТО ЧУВСТВО, което се усеща от него, се нарича йога. А сега научаваме, че се нарича още и ТАНГРА, както и, може би, ТАНТРА.

ПОВЕЧЕ ЗА ЛЮБОВТА И СЕКСА

Никак на е случайно възпяването на явлението
БЕЗСМЪРТИЕ:

 

 

Това е малко лирично отклонение преди
сериозното пътешествия към разбирането на безсмъртието.
Песента на Селин Дион и Би Джииз горе се нарича "БЕЗСМЪРТИЕ"!
 

Лекция за ВЕЛИКИТЕ БЪЛГАРСКИ ОТКРИТИЯ,
обясняващи и доказващи явлението
БЕЗСМЪРТИЕ (43 мин.)
 

 


br>  

БОЖИЯТ НАРОД, ОСНОВАТЕЛ НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА,
Е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД
.
(виж доказателства във видеото долу)
 

 

 

 

ПРАРОДИНАТА НИ ?


КОЛКО ДРЕВНИ СМЕ БЪЛГАРИТЕ ?!

 

НОВИ НАУЧНИ ОТКРИТИЯ ЗА БЕЗСМЪРТИЕТО
 

 
 
 
 
 

Има факти, никога секретни, за над 1800 годишни хора и повече, какъвто е Бабаджи, който и сега живее някъде из Хималаите...


        Защо официалната "наука" (медицина) пази гробно мълчание за постиженията на тези личности?! Защо холядолетия наред до ден днешен никой не казва на хората, че проблемите на здравето, дълголетието и щастието на Човека са решени окончателно и завинаги от Йога?!


       Защото "управляващите" никога не са били на човешко ниво на интелектуално развитие. "Управляващите" винаги са били случайни, повредени биомашини, създадени да консумират, без да се интересуват от общественото и от собственото си развитие. Ето защо народите живеят в лъжа, измама, разврат и бедствия. Докато управляващи не станат хората с водещи постижения в
ИНТЕЛЕКТА като показаните на снимките или други учени, трагедиите на Човечеството ще бъдат неизчерпаеми.

...ние ще се изменим. Защото това, тленното,
трябва да се облече в нетление и това,
смъртното, да се облече в БЕЗСМЪРТИЕ
.
(
Библия, Коринтяни, 15:52-53)
Трудните неща изискват месеци, понякога години,
а НЕВЪЗМОЖНИТЕ ... малко повече.

(Йогийско правило)

За БЕЗСМЪРТИЕТО много отдавна (преди стотици хиляди години) е имало и сега има научни факти, обяснения и МЕТОДИКИ за постигането му, но хората не са се интересували сериозно от този проблем и затова не са ЗАСЛУЖИЛИ неговото разрешаване.


Такава МЕТОДИКА е издадена от института на Брахмачари "Вишваятан Йогашрам" в Ню Делхи със заглавие "Йогийска суксмавийяма",  oт където са препечатани снимките горе. Достъпна е в по-големите библиотеки в САЩ и в Европа. Но малцина са тези, които я търсят, особено политиците - те са си добре и без нея....


    Всеки би могъл
да го ПОСТИГНЕ, но само с труд, който да го издигне в това или в следващото прераждане на съответното по-високо еволюционно развитие.


   
Едно от съдбоносните ни открития определя, че
материалното и духовното развитие на Човека (на Материята въобще) са два полюса (+) и (-) и че между тях има възел (ЦЕНТЪР, ГРАНИЦА) за преход, за трансформация от негравитационни енергии (свръхвисокочестотни, надсветлинни) към гравитационни (нискочестотни) енергии (наричани все още материални…). Простата схема е следната:

1. ФИЗИЧЕСКО ТЯЛО.
2. РАЗУМ
3. ДУША (психика)
4. ДУХОВНО развитие (осъзнаване на все по-основни първо-причинни взаимовръзки).

Който няма ДУХ (духовно развитие), не може да стане безсмъртен. Жените нямат дух, но някои от тях могат да станат безсмъртни... Който тренира духовно развитие (йога или изследва и осъзнава все по-основни природни закони), може да придобие дух.

ВЪЗЕЛ (ГРАНИЦА за ПРЕХОД; зона за ТРАНСФОРМАЦИЯ) на високочестотни към нискочестотни енергии и обратно.
Зона за
ОБЕДИНЕНИЕ на 1, 2, 3 и 4.
Трите горни вектори на материално развитие (+) 1, 2 и 3 се захранват от долния вектор   (-) 4, който има "долна" граница на развитие (графиката долу). Когато НЯМА ДУХОВНО РАЗВИТИЕ, вектор 4 намалява (изчерпване) и "долната" граница се издига нагоре, преминава нулевата границата и РАЗДЕЛЯ горните три вектора - физическото тяло се разделя с душата и с разума, т.е. смърт:


01
ЛИТЕРАТУРА
за БЕЗСМЪРТИЕТО
методи и средства за
ПОСТИГАНЕ:

Научна литература (авангардни открития)

 


Универсална Методология (Йога)

 Най-великата и древна наука във Вселената от извънземен произход, по тая причина все още не осъзната от земните жители.....

 


Единството на Вселената

   За разлика от йога, която е естествен път към безсмъртие, в тази теория то се постига чрез надсвтлинна скорост  и преминаване отвъд нашата Вселена.....
 

 

Хуманитарна литература (религия, история, практика)


 

Бхагавад Гита

Библия

Коран

Йогананда

Свами Рама


Бабаджи


Мантак Чиа


Малахов


Венци


Норбеков


Шри Чимой


Йогани


Леонрд Ор

 
Джон Кехоу


Земя на заем
сайт за начин на живот
етапи за безсмъртие


111
"А истината за този космос трябва да се търси в старите, свещени книги!"
(баба Ванга)


ISBN  0-89213-093-8

БЕЗСМЪРТИЕТО според Бхагавад Гита
    Стр. 85, 89: "Знай, че това, което прониква цялото тяло, е неразрушимо. Никой не може да унищожи вечния Дух... той е нероден, вечен... Той не може да бъде убит, когато убиват тялото." (Чрез надсветлинни скорости (по Теорията
Единството на Вселената на В. Манев) и чрез Йога тялото и Духът могат да бъдат в пълно единство, т.е. тялото може да стане вечно като Духа - бел. на ред
.)
Стр.123: "...великите мъдреци ... се освобождават ... от кръговрата на раждане и смърт..." (вече не се прераждат и преминават в следващото измерение (свят), където ще живеят 1024 години - виж Теорията "Единството на Вселената" - горе. Б.р)
Стр.215: "Сега ще ти обясня какво е действие и когато разбереш, ще се освободиш напълно от цялото нещастие." (от смъртта - б.р)
Стр.247: "Такава личност, освободена от всички двойствености, лесно превъзмогва материалните окови и постига пълно освобождение." (от смъртта - б.р)
Стр.262: "Ония, чиито умове са установени в постоянството, вече са победили ...зависимостта си от раждането и смъртта."

Стр.347: "...личността, която е установена в знание за Мен, Аз приемам, че е точно като Мен Самия." (т.е. вечен, неумиращ - б.р)
Стр.383: "Според човешките изчисления един ден на Брахма продължава хиляда епохи, взети заедно." (Брахма живее в следващото измерение (свят) 1024 години - виж Теорията "Единството на Вселената" - горе. Б.р)
Стр.437: "...Мой предано отдаден никога не загива." (вече не се преражда и преминава в следващото измерение (свят), където ще живее 1022 години - виж Теорията "Единството на Вселената" - горе. Б.р)
Стр.317: "Един йог е по-велик от аскета, по-велик от емпирика (учения), по-велик от кармичния работник. Затова, о, Арджуна, при всички обстоятелства бъди йог!"
го
 


От Светия Синод на
Българската православна църква, 1992

БЕЗСМЪРТИЕТО според Библията   "Който търси - намира." (Христос)

   Премъдрост Соломонова, 1:15, 16 "Праведността е безсмъртна, неправдата причинява смърт; ...нечестивите я привлякоха с ръце и думи, счетоха я за приятел и изнемогнаха, и сключиха съюз с нея, защото са достойни да бъдат неин дял".
2:23
, 24 "Бог е създал човека за нетление и го е направил образ на Своето вечно битие;
...ала по завист от дявола влезе в тоя свят смъртта, и я изпитват ония, които са от неговия дял."

3:4 "..., тяхната надежда е пълна с безсмъртие."
Премъдрост на Иисуса Сирахов, 15:17 "Пред човека и живот и смърт, и което той пожелае, то ще му се даде."
48:5 "Ти въздигна мъртъв от смъртта и ада със словото на Всевишния."

Книга на пророк Исая, 26:19 "Твоите мъртъвци ще оживеят, мъртвите тела ще възкръснат."
Втора книга Макавейска, 7:9 "..., но Царят на света ще възкреси за живот вечен нас, ..."

12:44
"..., ако той се не надяваше, че падналите в битката ще възкръснат, излишно и напразно би било да се молим за мъртвите."
Трета книга на Ездра, 2:45 "..., те са ония, които са оставили смъртната одежда и са се облекли в безсмъртна..."
8:1 "Всевишният е сътворил тоя свят за мнозина, а бъдещия за малцина."
8:54 "Минаха болестите, и накрая се показа съкровището на безсмъртието."
Евангелие от Лука, 20:36да умрат вече не могат, понеже са равни на ангели и, бидейки синове на възкресението, са синове Божии."
І - Коринтяни, 15:26най-последен враг, който ще бъде унищожен, е смъртта. (27) защото "всичко (се) покори под нозете Му"; ..."

11111
 


ISBN  954-90250-1-2

БЕЗСМЪРТИЕТО според Корана

Стр. 16:96 "Всеки един от тях желае ...живот хиляда години."
Стр. 69:145не може никоя душа да умре освен с позволението на Аллах, така както е предписано в определения срок. Ако някой ... желае наградите на земния живот, Ние ще го дарим с тях, а който желае наградите на Ахърета
(рая, отвъдното), Ние ще го дарим с тях..."
(1024 години според теорията "Единството на Вселената")
Стр. 132:28 "..., защото те са лъжци. (29) Те казват: "Има живот само на Земята. Ние няма да бъдем съживени"."
Стр. 250:5 ""Нима отново ще бъдем сътворени, след като вече се превърнем на пръст?". Това са тези, които не вярват в своя Господар..."

Стр. 253:26 "..., но какво може да означава Земният живот в сравнение с Ахърета, освен едно временно благополучие."
Стр. 297:25
"И останаха в пещерата триста години и прибавиха още девет."
Стр. 323:8 "Ние не ги създадохме само като тяло, което не яде, нито пък да бъдат вечни. (9) След това Ние изпълнихме обещанието Си към тях. (да са тяло, което не яде и да бъдат вечни - бел. пр.)
Стр. 333:5
, хора! Ако вие се съмнявате в Съживяването след смъртта, знайте, че Ние ви сътворихме от пръст, после от една капка сперма, ..."
Стр. 334:6 "...Той съживява мъртвите... (7) И защото ще настъпи часът, в което няма никакви съмнения, и Аллах ще възкреси тези, които са в гробовете." (11) "... загубва и Земния живот и живота в Отвъдния свят." (1024 години според теорията "Единството на Вселената" ^)

114)11

ЙОГА - НАУКА на НОВАТА ЕПОХА. В страната на ЧУДЕСАТА и БЕЗСМЪРТИЕТО
 


ISBN  954-607-171-4

Парамаханса Йогананда е един от първите разпространители на Йога в САЩ, основал йога институт (ашрам) в Калифорния. Получил висшето си образование в Индия, той практикува йога (преди всичко медитация) при велики учители, някои от които ученици на
Маха Аватар
Безсмъртният
Бабаджи. Йогананда се срещал с него.

Йогананда описва изумителни чудеса на йога-адепти, без демонстрацията да е тяхна цел. Както винаги, официалната наука и медицина остават без мнение по тях:
       
Телепортация; левитация; самадхи; четене на мисли от стотици километри; ясновидство; чудодейни изцеления; прехвърляне на душата от човек на човек приживе; доказани прераждания; жени, които през целия си живот не ядат нищо и не пият вода
; материализация и дематериализация на цели дворци с пищни трапези; спиране на влак от стотици километри разстояние; неколкостотин годишни хора...


Изтегли книги
от Йогананда

      Но всички чудеса на йогите бледнеят пред тяхното лично обаяние, детска чистота, мъдрост, безкористност и отдаденост в полза на другите...
 

1111
 

  < Авторът Свами Рама е отгледан в подножието на Хималаите от един велик бенгалски йог. Практикувал различни йога-техники в традиционните и в пещерните научно-изследователски институти за човека (ашрамите) в Хималаите, с висше образование от Варанаси (Индия) и Оксфорд (Англия), общувал със стотици учители като Рамана Махариши, Шри Ауробиндо, Махатма Ганди, Рабиндранат Тагор...
        На 24 годишна възраст е удостоен с най-висшия духовен сан - Шанкарачаря. Три години по-късно се отказал от този пост и се завърнал в Хималаите към своята йога-практика. След известно усъвършенстване се връща в обществото, за да служи на Човечеството, като донесе източните учения на Запад.
        Основава Хималайски международен институт в САЩ, Болнично сдружение на Хималайския институт в Индия и редица други центрове из целия свят. Автор е на много книги за здраве, медитация, коментари по древни йога-текстове...
        Напуснал този свят през ноември 1996 г.

        Свами Рама описва изумителни чудеса на йога-учителите, без демонстрацията да е тяхна цел. Както винаги, официалната наука и медицината остават без мнение за тези чудеса:
        Телепортация, левитация, четене на мисли от стотици километри, ясновидство, чудодейни изцеления, прехвърляне на душата от човек на човек приживе, неколкостотин годишни хора...
     
Но всички чудеса, показани от йогите, бледнеят пред тяхното лично обаяние, детска чистота, мъдрост, безкористност и отдаденост в полза на другите...

1111

Истинското знание може да бъде спечелено само в просветление,
а обратно - умствената способност е една цивилизована форма на незнание.
(Бабаджи)

 < БАБАДЖИ  НАГАРАДЖ  /  История на 18-те БЕЗСМЪРТНИ Йоги
МАХАВАТАР - НАЙ-СЪВЪРШЕН ВОДАЧ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО
(само за оная част от хората, които се стремят към съвършенство)
Роден е на 30.ноември.203 г. от н.е.
(сега е на ~1800 години)

в малко селце, днес носещо името Парангипеттай в щат Тамилнаду на Индия. Сега живее в Хималаите.

Защо официалната наука мълчи за този феномен ?!
Защото не се интересува от него !
Както маймуната "х" не се интересува от Айнщайн.


Изтегли техника от Бабаджи, представена от американец

        Уводни думи на автора (Маршал Говиндан, с висше образование от САЩ):
      
"Подходът към живота, предложен от Бабаджи и 18-те сидхи (18-те безсмъртни йоги) е крайно необходим на съвременния свят, който е попаднал в разрушителната спирала на самоунищожението.
  
 От периода на Възраждането Науката и Религията са в опозиция една срещу друга. Световните войни, геноцидът (често в името на религията и културата), екологичните катастрофи, биологичното израждане на човека като рак, СПИН и други съвременни болести, широко разпространените психични заболявания, моралната деградация, социалната разруха - всичко това е плод на разрива между материалното и духовното в човека.
(Хората дори нямат дефиниция на понятието духовно развитие. За първи път в света това понятие е дефинирано
в "Универсална методология (ЙОГА)" тук).
        Ако човешкият род иска да оцелее, трябва да замени сегашния си убийствен начин на съществуване с нов подход, така обединяващ духовните и материалните ценности, че човешкият потенциал да получи пълно развитие. Бабаджи и 18-те сидхи практически ни показват такъв подход.
"
   
Думи на някои от 18-те безсмъртни:
      
 "Този,
КОЙТО ПРИТЕЖАВА ЗНАНИЕ, ...може да достигне безсмъртие, да придобие преобразено тяло, вечно младо, свободно от старост и слабости..." (стр. 109)
       
"Преди да се работи върху душата и духа, е необходимо да се отстранят недостатъците на низшите тела - физическото, психическото и умственото." (стр. 111)
        "Душата на човека е подвластна на СЪДБАТА, ОПРЕДЕЛЕНА ОТ МИНАЛИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ. Не e вярно, че Господ самолично предопределя участта на всеки човек."
(стр. 112)

       
Изумително (!): На стр. 134 се твърди, че учител на Бабаджи е Боганатар, който в различните транскрипции звучи като Богар или Болгар. Т.е. учител на Бабаджи е древен българин!!! По-късно Богар става исвестен като Лао Дзъ и в период от 200 години обучил в Китай хиляди ученици. Като Лао Дзъ Болгар живял 12000 години... Живял е и в Южна Америка...
       
Авторът не е българин и дори не знае къде е България - тези факти не са националистически измислици, които с други изследвания на български историци (Петър Добрев и др.) доказват, че

БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-ДРЕВНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА,
ОСНОВАЛА СЪВРЕМЕННАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ.
Какво ни "топли" това? Почти нищо не сме запазили от тази колосална наука ЙОГА! У нас има много напреднали йоги, но дали цялото общество ще се възползва?... "Който търси - намира" (Христос)
1111
 

ISBN  954-8127-43-1

БОЙНИТЕ ИЗКУСТВА, едно от ЧУДЕСАТА на Цивилизацията

   < Авторите Мантак Чиа и съпругата му Мениуон Чиа са основатели на даоски лечебен център в Ню Йорк. Мантак е дете на китайци, родено в Тайланд. Там намира и съпругата си. След обучение при много съвършени учители, последователи главно на шаолинската школа,) на разни даоски, йогийски, спортни, лечебни, бойните изкуства и "вътрешни" техники заминава за САЩ и Европа. Там основава много школи...

На стр. 340 четем за основните цели на даосите:
1. На обикновено (като нашето) ниво - преодоляване на прераждането и страха от смъртта чрез просветление.
2. По-висше ниво -
безсмъртен дух и живот след смъртта.
3. Най-висше ниво - БЕЗСМЪРТЕН ДУХ в БЕЗСМЪРТНО ТЯЛО...


Изтегли книги
от Мантак Чиа

       Други негови книги:
       
"Събуждане на лечебната енергия чрез дао"
        "Даоски тайни на любовта: култивиране на мъжката полова енергия"
        "Лечебна любов чраз дао: култивиране на женската полова енергия"
        "Трансформиране на стреса в жизненост"


"Ци Гун на Желязната ризница
I: упражнения за вътрешните органи"
"Смесване на петте елемента"
"Събуждане на лечебната светлина на Дао"

"Bone Marrow New King" ("Костния мозък на новия крал").

        Съкровищницата от техники за усъвършенстване на физическото тяло e продължение на творческото развитие на Йога от Буда, който е бил ученик на велики йоги в Индия. Съвършеното владеене на бойните изкуства и преди всичко на т. нар. "вътрешни техники" са най-висш израз на физическата Йога. Чудесата, безсмъртието и хуманизма на йогите са основа за КУНГ-ФУ...
1111
 


ISBN  954-8099-17-3

НЯМА НЕЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ

   Книгата на Генадий Малахов е извлечена от личната му практика и от хилядолетната практика на йогите. Доказано е, че болестите на хората са следствие на техния ГРЕШЕН НАЧИН НА ЖИВОТ. Лечението им ще е неизбежно, ако заживеят природосъобразно. Т.е. бактериите, вирусите и др. микроби са безобидни за съзнателния човек...
      
Почти всички методи за пречистване и лечение в книгата са завещани на съзнателните хора от великите безсмъртни йога-учители. Малахов обяснява невероятните резултати от пречистването на организма чрез съвременната наука и медицина, които не са в противоречие с йога, но не са узрели да го признаят.
     Авторът помага не само за здравето, а и за усъвършенстване на скритите свръхспособности за благото на цялото общество. Който е способен да се грижи за собственото си здраве, ще може по-добре дa се бори и за общественото...

        Необходими условия: въздържание, вегетарианство, целомъдрие, обществена ангажираност...
       
Горещо препоръчвам на всички, които се стремят към човешко развитие, практика по всички (7-8) книги на Малахов. Аз съм изпитал целебните сили на тези техники, радостта от живота и подмладяването...
11111

 


ISBN  954-8080-01-X

Изтегли
книги от В. Евтимов:
"Йога" и Медитация"

RИ от автора на сайта:

Критика на официалната медицина и режим за развитие

Венцеслав Евтимов, Българско ръководство по БЕЗСМЪРТИЕ

 

   Пионер на организираното йога-движение у нас и няколко в чужбина. Пример на всеотдайност, безкористност, воля и живот в полза на другите. Преди да стане йог, е бил болен от т.нар. безнадеждни болести - астма, инфаркт, разширени вени, тумор в мозъка и много др., 107 кг.. Сега, вече 77 годишен, е в младежка спортно-състезателна форма без нито една болест, 63 кг., пълен вегетарианец, въздържател и аскет.

    Тренира в индийски ашрам "Ришикеш" (научен институт + манастир) в подножието на Хималаите, където вижда демонстрации на ЧУДЕСА от големи йога-учители като: ускоряване на времето (Йог посява семе от портокал - то покълва, разраства, разлиства се, цъфти, връзва, узрява и ... изяждане на портокалите. Всичко за 15 минути); левитация, телепортация, невероятни спортни постижения, пред които световните и олимпийски рекорди изглеждат жалки, укротяване на разярени тигри с мисъл, чудодейни излекувания на парализирани по рождение, на смъртно болни и т.н.

ЛИЧНИТЕ КАЧЕСТВА НА УЧИТЕЛИТЕ: МЪДРОСТ, ОБАЯНИЕ и ЖИВОТ за БЛАГОТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

        Венцеслав Евтимов е ученик на Дхирендра Брахмачари (треньор на съветските космонaвти и наставник на семейство Ганди...). Преподава хата йога в Национална Спортна Академия, София...

Очакваме скоро книгата да излезе на английски език.
 

        Тази книга е най-доброто помагало за тези, които са решили да тръгнат по пътя на съвършенството и в служба на Човечеството... Пишещият тези редове е изпитал "на гърба си" всички методи, описани в книгата, това спаси неговия живот. Сега той е най-щастливият човек в света - животът и борбата за съвършенство едва сега започват (на 57)!...


ВЕНЦЕСЛАВ ЕВТИМОВ - ИНТЕРВЮ В БТВ за ЙОГА:
 

 111
 


ISBN  954-9589-79-X

Уроците на Норбеков
Мирзакарим Санакулович Норбеков

   Той е уникален човек със световна известност - академик, професор, доктор по психология и педагогика, завеждащ катедра по палингенезия в Международната Академия по Форматизация към ООН, директор на Института по Самовъзстановяване на Човека в Москва.
   Той е учил при мюсулмански езотерични учители, когато е бил смъртоносно болен (пълна развалина) от рани при побой... Посредством пречистване на организма, гимнастика и най-вече
самовнушение (явно заемки от Йога), той постига съвършено здраве и помага на милиони хора не само да се излекуват, но и да бъдат свръхработоспособни, морални и щастливи...


изтегли 4 книги
от Норбеков

0001

< Шри Чинмой
Типичен пример за йог,  т.е. всестранно развита личност:
  * автор на хиляди музикални произведения
  * автор на хиляди стихотворения и книги
  * автор на хиляди художествени картини
  * виртуозен изпълнител на стотина музикални инструмента
  * автор на фантастични спортни рекордри
>>>
  * философ и притежател на сидхи
  * автор на програми за здраве и антипрестъпност на ООН
  * пълномощник на ООН за мир
  * . . . . . . . . . . .


Документална снимка на рекорда на
Шри Чинмой -
3 тона с една ръка,
документирано от 38 телевизии в САЩ

0002

Авангардни йога практики от Йогани

Най-добрата литература като ръководство към Раджа Йога от научна гледна точка, а не от индийските секти... Това е живата практика на един свят американски човек...

Най-доброто от Йогани
(сборник - .doc)

0003

Лeнaрд Oр
Oткaжи сe oт нaвикa дa умирaш

Нaукa зa вeчния живoт

       Taзи книгa e пocвeтeнa нa физичecкoтo бeзcмъpтиe – eдинcтвeнaтa кaузa, зa кoятo нe мoжe дa умpeтe. Нapeд c лeгeндapни фигуpи кaтo Paм Дac, Фpиц Пъpлc и Tимoти Лиъpи, Лeнapд Op e eдин oт ocнoвaтeлитe нa движeниeтo, кoeтo днec нapичaмe "
Нoвa eпoxa". Toй e cъздaтeл нa тexникaтa pибъpтинг (букв. пoвтopнo paждaнe), упpaжнявaнa oт нaд дeceт милиoнa души нa шecт кoнтинeнтa. Пoбeдaтa нaд cмъpттa e ocнoвeн тecт зa интeлигeнтнocт във физичecкaтa вceлeнa.
       "Peaлиcтичнo ли e физичecкoтo бeзcмъpтиe? Бeзcмъpтнитe йoги oт тoзи cвят и aз cмe тук, зa дa ви кaжeм, чe e тaкa. Paзбиpa ce, в днeшнo вpeмe физичecкoтo бeзcмъpтиe e идeя, c кoятo тpябвa дa cвикнeтe. Toвa e eдин пpoблeм, кoйтo щe ви зaпълни вpeмeтo зa някoлкo милиoнa гoдини.
       Пoвeчeтo xopa живeят в oчaквaнe дa бъдe изпълнeнa cмъpтнaтa им пpиcъдa и ce чудят зaщo живoтът им нe въpви. Кoгaтo нaмepитe вeчния живoт в чoвeшкoтo cъpцe, щe cтигнeтe дo изтoчникa нa дуxoвнoтo и физичecкoтo здpaвe." -
Лeнapд Opот тук може да изтеглите
тази книга

0004

Джон Кехоу
Подсъзнанието може всичко

Авторът на тази книга три години съсредоточено е размишлявал над въпроси, засягащи дейността на човешкия мозък, уединен в горите на канадската провинция Британска Колумбия.  Методите за активизиране на безграничните ресурси на човешкия мозък, разработени и комбинирани от Джон Кехоу в конкретна програма, могат да променят Вашия живот към добро, да го изпълнят със щастие и успехи.


Подсъзнанието може всичко
Джон Кехоу

изтегли книгата

 

 

НОВИ НАУЧНИ ОТКРИТИЯ ЗА БЕЗСМЪРТИЕТО

 

 

 

Главна страница / Нова Цивилизация - защо?

Рекламирай ТУК на английски
Авторско право
©
BGL-Biz.com & Уеб дизайн & Авторът

 

   
 
 
 

Споделете Вашето мнение тук: