Главна страница
за Галактико-Интеграция и НОВА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

ХРИСТИЯНИН,
МЮСУЛМАНИН, БУДИСТ, ... , КОМУНИСТ, СОЦИАЛИСТ, ДЕМОКРАТ, СОЦИАЛДЕМОКРАТ и др. под.
ЕТИКЕТИ

МЕДИИ и ПОЛИТИЦИ натрапват ЕТИКЕТИ, лепнати върху разни личности, но етикетаът почти никога не съвпада със съдържанието зад него.
Христос е велика личност с ВЕЛИКИ КАЧЕСТВА, с които той е ПРИМЕР. Той не иска поклони като на Бог, а да покаже на хората КАК ДА ЖИВЕЯТ !

 

Някои качества на Христос:

          1. 40 дни гладува в пустинята.
        2. На злото отвръща с добро - обича враговете си.
        3. ВЕГЕТАРИАНЕЦ.
4. Левитира (ходи по водата).
5. НЯМА СОБСТВАНОСТ - ПЪЛЕН БЕДНЯК !
6. ТЕЛЕПОРТАЦИЯ владее
.

                Коментари за 1 - 6:
        1. Колко попове, богомолци, поклонници, политици, които се наричат "християни", палят свещи и се кръстят, са ГЛАДУВАЛИ 40 ДНИ? Такива не познаваме.
       
2. Колко "християни" обичат враговете си - на злото отвръщат с добро?
Президентът на САЩ след атентатите от 11.септември.2001 г. вместо да помисли защо злото (световната инфлация), което неговата държава натрапва на Човечеството, отвръща с атентати, той му отмъщава с "ответен удар". Т.е. Буш отвръща на злото със зло. Подкрепят го 90% от гражданите на САЩ. Тони Блеар също... Вместо да помислят как да изкоренят световната бедност, която причиняват на народите, те отмъщават. Т.е. ПРЕСТЪПНИЦИТЕ (обирджиите на света САЩ и Англия) отвръщат на злото с ПРЕСТЪПЛЕНИЕ... Всички тия хора не са християни.
       
3. Колко "християни" са ВЕГЕТАРИАНЦИ ? Има милиони вегетарианци, но малцина са политиците, поповете, богомолците, поклонниците, които са вегетарианци. Никой не може да си представи, как Христос коли агънце и после, омърлян в кръв, го дъвче лакомо...
       
4. Колко "християни" ходят по водата (левитират)?
         5. Колко политици и бизнесмени нямат собственост и са пълни бедняци ?! Точно обратното - всички политици и бизнесмени са милионери и собственици на палати, пред които фараоните са бедняци.
       
6. По ТЕЛЕПОРТАЦИЯТА (когато Иисус се "ЯВИЛ" на учениците си след смъртта) няма и един "християнин" по света...

Както казва Ленен: "Комунист може да бъде само оня човек, който е обогатил своя разум с цялото познание на Човечеството". Затова има толкова хора, които плюят комунизма - както в баснята с лисицата и киселото грозде. Нима разумът на Живков и Брежнев бе толкова богат, колкото изисква тази велика наука "комунизъм"?! Защо ли им лепят този странен етикет "комунисти"?

НИКЪДЕ по света НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ, но я вижте колко "демократи" се навъдиха...

Авторско право BG-Market.com & Уеб дизайн & Авторът